Antidote kurser

430,00 kr.

Dette kursus tager kun 5 minutter at gennemføre og giver hele teamet grundlæggende viden om, hvordan en overdosis ser ud samt basal førstehjælp og viden om, hvordan I bruger Antidote – næsesprayen der stopper overdosis dødsfald.

Efter bestået kursus får I vederlagsfrit ét Antidote-sæt tilsendt.

Hvis flere i organisationen ønsker et sæt Antidote, skal I bestille det antal kurser, som I ønsker sæt.

Eksempler:

  • Herberg med 12 kollegaer, hvor alle skal uddannes, men hvor I kun har brug for ét Antidote-sæt. Bestil ét kursus til en samlet pris på 430 kr for uddannelse af alle medarbejdere samt ét Antidote-sæt.
  • Spillested med 40 medarbejdere, hvor alle skal uddannes, men hvor I har brug for to Antidote-sæt. Bestil to kurser til en samlet pris på 860 kr for uddannelse af alle medarbejdere samt to Antidote-sæt.

Alle, der har adgang til Antidote, SKAL have taget kurset.

Hvis I har spørgsmål til, hvordan I bedst kan få implementeret Antidote på jeres arbejdsplads, så kontakt os på info@antidote.dk

 

 

Kategori:

Beskrivelse

I kan stoppe overdosis dødsfald

Flere dør af overdoser end i trafikken. Gennem dette kursus får I 5 minutters onlineundervisning, som gør jer klar til at redde liv ved en overdosis på opioider.

Dette korte kursus giver alle i teamet grundlæggende viden om, hvordan en overdosis ser ud, basal førstehjælp samt viden om, hvordan I bruger Antidote – næsesprayen der stopper overdosis.

Kurset modtages som videolink, som kan både deles og ses igen og igen. Efterfølgende skal I tage en kort test samt registrere jer hver især.

Efter bestået kursus afsender vi vederlagsfrit ét sæt Antidote. Hvis flere i organisationen ønsker et sæt Antidote, skal I bestille det antal kurser, som I ønsker Antidote-sæt. Pakken bliver afsendt i anonym emballage til en pakkeshop i nærheden af jer.