Antidote Danmark

ANTIDOTE ONLINE KURSUS

Covid19 har ændret verden, men stofbrugere dør stadig af overdoser. Antidote Danmark lancerer derfor et online kursus med tele/videomøde så vi sammen kan redde liv:

De fysiske kurser med tæt kontakt øger risikoen for smittespredning. Du kan derfor blive certificeret til at at bruge Antidote modgift med et online kursus, hvis du er en kommune, et herberg, et botilbud, et værested eller en forening der arbejder med stofbrugere OG medarbejderne på stedet for nylig har gennemført et førstehjælpskursus.

I skriver til os på info@antidote.dk og tilmelder jer med information om hvem i er og hvor mange medarbejdere der har et førstehjælpskursus. Vi bekræfter jeres tilmelding, hvis i lever op til vores krav.

Tag online kursus foran din computer. Videoen er vist nedenfor.

Afslut kurset med en test via telefon eller video-opkald. Ring til Antidote’s sygeplejerske Kristine Krog Madsen på 2292 9040 hverdage mellem 9 – 14. Hun indhenter samtidig information til vores læge til brug for at opfylde lægens medhjælp.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Hvis du består 🙂 Sender vi dit antidote modgiftsæt.

ANTIDOTE modgiften med Naloxone er et lægeordineret præparat. For at få det ud til dig bliver du lægens medhjælp – du bliver certificeret til at bruge modgiften Naloxone via vores læge og formand i Antidote Danmark Jakob Hartvig Thomsen.

Det er derfor vigtigt, at du som kursist har forstået vores instruktion af hvordan du håndtere en overdosis, hvordan du bruger modgiften og at du hver gang tilkalder ambulance via 1-1-2.

Det skal vi sikre os ved telefonisk (mobil 2292 9040) eller video møde med vores sygeplejerske der laver en test om forstået instruktion og indhenter nødvendigt information til lægens medhjælp fra dig.