Hvad får du?

Et online kursus hos Antidote består af et online undervisningsforløb efterfulgt af en eksamen. Når eksamen er betalt og bestået, udleveres et gratis (vederlagsfrit) Antidotesæt. Antidotesættet sendes med posten. Det er kun personer, der har gennemført kurset, der må bruge det udleverede Antidotesæt

Det er muligt at gense kurset og tage testen flere gange, hvis man ikke består første gang, men det er ikke lovligt at optage og dele indholdet.

Bemærk, at der er en udløbsdato på Antidotesættet. Et nyt sæt kan rekvireres vederlagsfrit efter deltagelse i et nyt kursus.

 

 

Betaling og levering.

Antidote modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa og Mastercard.

Ved tilmelding faktureres deltageren for et forløb bestående af undervisning og eksamen. Når du bestiller et online kursus, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet efter betalingen.

Det er muligt at tage kurset straks efter vores validering af købet (oplysninger fra NETS om betaling og oplysninger på mail om tilmelding). Det er ikke nødvendigt at bestille tid.

 

 

Reklamation

Hvis du kan dokumentere, at dit Antidotesæt er beskadiget på en måde, der gør det uanvendeligt, når du modtager det, kan du kontakte os og få et nyt. En sådan kontakt skal ske ”inden rimelig tid”, hvilket betyder, at du skal kontakte os, så hurtigt som du har mulighed for.

 

 

Opbevaring af data

For at blive tilmeldt et online kursus skal du give følgende personoplysninger: Navnet på den, der ejer betalingskortet, adresse, e-mail og telefonnummer.

Antidote opbevarer data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde (i REDCap). Vi gemmer kun i begrænset omfang dine personlige oplysninger og alle data opbevares i lukkede systemer. Vi videregiver aldrig dine data til andre. Vi opbevarer udelukkende oplysningerne fordi der er tale om udlevering af et lægemiddel, og udleveringen skal kunne kontrolleres af vores læge. Oplysningerne registreres ikke i den elektroniske patientjournal, eller hos kommunen eller politiet.

Vi kontakter dig kun, hvis du giver samtykke til det. Det er ikke en betingelse for deltagelse i kurset og efterfølgende udlevering af Antidote, at du giver tilladelse til, at vi kontakter dig.

 

 

Rettigheder og ejerskab

Alt indhold på hjemmesiden tilhører ubetinget Antidote.

 

 

Kontaktoplysninger

Antidote Danmark

Onkel Dannys Plads 1

1711 København V

Tlf: +45 22929040

Mail: info@antidote.dk